Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

RUTA INTERACTIVA

Dissabte 20/11/2021 11:00 13:00

Ruta interactiva per conèixer la figura d’Onofre Jaume Novellas i Alavau

L’Associació d’Estudis Torellonencs (ADET) ha publicat recentment una novetat editorial. Es tracta del llibre Onofre Jaume Novellas i Alavau (Torelló, 1787 – Barcelona, 1849). Un home de ciència torellonenc oblidat.

El text ja està a la venda en algunes llibreries de Torelló i aquest dissabte 20 de novembre l’associació organitza la presentació del llibre a càrrec del seu autor, Francesc Xavier Barca i Salom. L’acte s’iniciarà a les 11 del matí a la Font Santa de Sant Pere de Torelló, on l’autor explicarà els vincles de Novellas i la seva família amb Torelló i, més concretament, amb el balneari de la Font Santa. Tot seguit es visitarà la Torre Novelles de Sant Vicenç de Torelló, més coneguda com a Can Passerells, que fou la casa de la família Novellas i que en aquests moments està en procés de restauració. La presentació acabarà a 2/4 d’1 del migdia a la seu de l’ADET, al Museu de la Torneria de Torelló, on Barca farà una breu glossa d’aquest científic torellonenc i parlarà del significat de la seva obra.

Ruta interactiva i presentació del llibre “Onofre Jaume Novellas i Alavau (Torelló, 1787 – Barcelona, 1849). Un home de ciència torellonenc oblidat”

Organitza: ADET

Data: Dissabte 20 de novembre del 2021 a les 11 h

Lloc: Inici a la Font Santa de Sant Pere de Torelló i final a la seu de l’ADET, al Museu de la Torneria de Torelló.

Mostra els detalls

Data:
Dissabte 20/11/2021
Hora:
11:00 – 13:00
Categoria d’Esdeveniment: