Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

FESTA MAJOR

juliol 30

FESTA MAJOR 2021 

  • A les 8 del vespre, al Teatre Cirvianum, teatre a càrrec del Grup Xarxa de Torelló presentant IN THE END. Entrades anticipades: 7,5 € a www.teatrecirvianum.cat; una hora abans a taquilla: 9 €.
  • A 2/4 de del vespre, a la Carrera, espectacle teatral ESCARGOTS de la cia. Slow olou (Toti Toronell i Pere Hosta). Entrades anticipades: 5 € a www.teatrecirvianum.cat; Aforament reduït.
  • A les 10 del vespre, a la plaça Nova, CONCERT DE BALLABLES amb l’ORQUESTRA VENUS.
  • A les 10 del vespre, als jardins Vicenç Pujol, CONCERT amb DEIXEBLES BAND i tot seguit DEIXEBLES PD.
  • A 2/4 d’11 de la nit, a la Carrera, espectacle teatral ESCARGOTS de la cia. Slow olou (Toti Toronell i Pere Hosta). Entrades anticipades: 5 € a www.teatrecirvianum.cat; Aforament reduït.

Observacions: D’acord amb les mesures preventives i de seguretat establertes per les autoritats competents en la gestió de la pandèmia, es preveu la realització dels espectacles amb AFORAMENT LIMITAT I CONTROLAT. Us demanem que guardeu sempre les distàncies de seguretat, que utilitzeu LA MASCARETA QUAN ESTIGUEU PARTICIPANT DELS ACTES, i que seguiu sempre les senyalitzacions i les instruccions de l’organització. A causa de la incertesa del moment, aquesta programació és susceptible de variacions d’horaris, llocs i mesures preventives a adoptar. S’anirà informant a través de les xarxes de qualsevol canvi que hi hagi respecte la programació.

Programació Festa Major 2021

Web: http://festamajortorello.cat

Mostra els detalls

Data:
juliol 30
Categoria d'Esdeveniment: