Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

´BIRNAM´

març 27 18:00

TEATRE

‘Birnam’

“I jo aquí, com un imbècil, parlant sol i remugant, que és el mateix que es fa en un escenari. Només que allà hi ha gent mirant. Que no sé què hi van a fer.”

A Birnam, un actor, ja gran, és al camerino preparant-se per representar el rei Duncan a Macbeth, quan li comencen a aparèixer dubtes. Sobre el valor de la paraula i la naturalesa del llenguatge, sobre el teatre i la seva funció, sobre el seu moment com a actor i el seu passat, sobre la vellesa… Li revenen els seus fantasmes, dubta de tot, el seu món entra en crisi. Amb aquestes disquisicions va establint un soliloqui teixit amb cites, referències i comentaris a Shakespeare i a les seves obres així com a alguns dels dramaturgs i escriptors que estima (Beckett, Sarah Kane, Borchert, Tarkovski…).

Aquestes reflexions fan que es replantegi la conveniència de sortir o no a escena, mentre s’acosta l’hora i la veu del regidor, com un Cronos implacable, va anunciant l’arribada del moment de la decisió.

Text: Víctor Sunyol

Direcció: Joan Roura

Intèrpret: Lluís Soler

Entrades: A taquilla (des d’una hora abans): 18 €* Anticipada a https://teatrecirvianum.cat: 16 €

Data: Divendres 27 de març del 2022 a les 18 h

Lloc: Teatre Cirvianum Plaça Nova, 10 08570 – Torelló

Telèfon: 93 850 40 95/93 859 55 06

Correu electrònic: cirvianum@ajtorello.cat

Web: https://teatrecirvianum.cat

Descomptes * Els descomptes (Carnet Jove, jubilats, menors de 18 anys, família nombrosa, Carnet Tr3sC, UVic, carnet CPNL Torelló, carnet VxL i grups) s’aplicaran sobre el preu de taquilla. Espectacle disponible en abonament.

Mostra els detalls

Data:
març 27
Hora:
18:00
Categoria d’Esdeveniment:

Teatre Cirvianum