L'alcalde

En nom meu i de la corporació que presideixo us dono la benvinguda a la casa gran de Torelló. En versió digital, però igualment casa gran. Cada vegada és més evident que les eines digitals son la manera més ràpida i àgil d’acostar l’ajuntament als ciutadans, i d’aquí la importància d’aquesta web en el model de consistori que volem.

La pandèmia ha accelerat el procés de digitalització i la facilitat per a fer els tràmits administratius de manera no presencial…

24 abril 2021

CONVERSANDO CON CECILIA, AMB LÍDIA PUJOL

20:00

MÚSICA Lídia Pujol presenta 'Conversando con Cecilia' Les cançons de Cecilia ens conviden a silenciar els intermediaris –mediàtics, culturals, polítics, familiars o religiosos– per a preguntar-nos qui som, què pensem […]

30 abril 2021

SEMPREVIVA, AMB CIA MAR GÓMEZ

20:00

'SEMPREVIVA' AMB CIA MAR GÓMEZ DANSA-TEATRE Cia Mar Gómez presenta 'Sempreviva' 'Sempreviva' planteja, des d’una perspectiva de gènere, fins a quin punt tots som captius de les idees que ens […]

Actualitat de l'Alcalde

Escriu-me

Una de les feines més gratificants que tinc com Alcalde de Torelló és resoldre els problemes de la ciutadania. Vull resoldre tots aquells dubtes que puguis tenir, donar resposta a tot el que em planteges. Què t’il·lusiona, què et motiva, què et preocupa? Escriu-me. 

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE

 

En nom meu i de la corporació que presideixo us dono la benvinguda a la casa gran de Torelló. En versió digital, però igualment casa gran. Cada vegada és més evident que les eines digitals son la manera més ràpida i àgil d’acostar l’ajuntament als ciutadans, i d’aquí la importància d’aquesta web en el model de consistori que volem.

La pandèmia ha accelerat el procés de digitalització i la facilitat per a fer els tràmits administratius de manera no presencial. Així doncs, per a cada vegada més ciutadans l’ajuntament és la web, i no tant l’edifici físic a on sempre ens hem dirigit.

El que és important, més que el canal però, és que l’ajuntament sigui el màxim de proper al ciutadà i que aquest sigui qui lideri l’activitat al municipi tant a nivell social, com cultural o econòmic.

Aquesta és la intenció d’aquesta web, aglutinar tota l’activitat de Torelló, explicar quin és el nostre poble i què hi fem, quin és el nostre calendari d’activitats i quines son les entitats que les mouen. Sense deixar de banda la part d’informació, fent que qualsevol persona que navegui per aquesta web pugui saber qualsevol detall de l’ajuntament, del seu organigrama i del seu funcionament.

La web ha de servir, també, per poder fer tots els tràmits de manera àgil superant les limitacions d’horaris i presencialitat.

Us dono la benvinguda doncs a la web de l’Ajuntament, a la web de Torelló!
 

L’alcalde de Torelló,
Marçal Ortuño i Jolis