Una cinquantena de persones al V Fòrum Local d’Educació de Torelló

Aquest dissabte al matí es va celebrar a la Sala Polivalent el V Fòrum Local d’Educació de Torelló, amb la participació d’una cinquantena de persones. Durant la jornada es van presentar els reptes educatius del municipi i es va treballar en nous projectes de futur.

El V Fòrum Local d’Educació va comptar amb l’assistència del diputat d’Educació a la Diputació de Barcelona, Alfredo Vega, que va destacar que “cal desenvolupar més i millors oportunitats educatives per a tothom i que cal fer-ho en clau local”. A més, hi van participar l’alcalde, Marçal Ortuño; la regidora d’Educació, Núria Montanyà; i la regidora de la CUP, Maria Àngels Casals.

Durant el matí, es van fer diverses activitats, entre elles, la lectura del manifest “Aliança Educació Torelló 360”, a càrrec d’integrants de la comunitat educativa i del Consistori Infantil de Torelló. També hi va haver temps per a un diàleg entre una representant dels delegats d’ESO, una professora i un representant de l’Agrupament Escolta. A més, es va fer un esmorzar musical amenitzat per l’Escola Municipal de Música i es va portar a terme un espai de treball i debat en petits grups, abans de la posada en comú dels projectes dissenyats per cada grup de treball. Les idees més ben valorades s’hauran d’incorporar al document del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC).