Un ampli programa d’activitats, les properes setmanes, a la plaça Nova

En el marc del Pla de Civisme, l’Ajuntament de Torelló posarà en marxa, les properes setmanes, un programa d’activitats participatives i obertes a la ciutadania, amb epicentre a la plaça Nova. La intenció és recuperar els espais públics -en aquest cas la plaça Nova- com a eixos de relació i trobada i com a escenari d’activitats quotidianes i de lleure.

Aquest conjunt de propostes, amb el comú denominador de ser participatives i obertes a tots els públics, configuren una àmplia programació, des del 14 de juny fins al 20 de juliol, cada dimarts i dimecres, de les 6 de la tarda a les 8 del vespre. Aplegades sota l’epígraf ‘Tot passa a la plaça’, la plaça Nova acollirà diversitat d’activitats: jocs d’aigua, jocs de cucanya, làser tag, esports, taller artístic, bitlles catalanes, taller de circ, circuit d’obstacles en bicicleta, educació viària, activitats d’igualtat… Per a participar-hi -totes les activitats són gratuïtes- només cal fer cap a la plaça Nova els dimarts i dimecres de les properes setmanes.

Aquesta acció del Pla de Civisme neix amb voluntat de continuïtat i, per bé que en aquesta primera edició s’ha centralitzat a la plaça Nova, la idea és que pugui ubicar-se en altres espais en el futur.