Trobada en línia per valorar els pressupostos participatius 2021

Un cop escollit el projecte ‘Viu el riu’ per destinar-hi els 30.000 euros dels pressupostos participatius 2021, s’obre ara la darrera fase, la de revisió i millora de tot el procés. Per això, s’ha programat una trobada en línia, el dimecres 22 de setembre, a les 19.30 h de la tarda. La reunió és oberta a tota la ciutadania i es farà mitjançant la plataforma Zoom. No cal inscripció prèvia, s’hi podrà accedir clicant directament a l’enllaç participacio.torello.cat. També llegint el codi QR que trobareu al peu d’aquesta notícia.

Durant la trobada, es faran públiques i es repassaran totes les dades del procés i es recolliran propostes de millora pels pressupostos participatius del 2022. També s’explicarà l’evolució del projecte guanyador dels pressupostos d’aquest any, ‘Viu el Riu’.

A grans trets, el projecte ‘Viu el Riu’ consisteix en la creació d’un itinerari, entre el pont de Conanglell i el solar municipal del carrer de Can Casarramona, a prop del pont del Pelut. Aquest camí donarà continuïtat a les rutes existents al Ter, des de l’àrea verda de la zona esportiva fins al pont del Pelut, enllaçant amb el camí del canal i la ruta del Ter. També inclou fer una escala d’accés al camí des de l’escullera del polígon Matabosch i instal·lar-hi elements de mobiliari urbà.