Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Trobada en línia per valorar els pressupostos participatius 2021

Un cop escollit el projecte ‘Viu el riu’ per destinar-hi els 30.000 euros dels pressupostos participatius 2021, s’obre ara la darrera fase, la de revisió i millora de tot el procés. Per això, s’ha programat una trobada en línia, el dimecres 22 de setembre, a les 19.30 h de la tarda. La reunió és oberta a tota la ciutadania i es farà mitjançant la plataforma Zoom. No cal inscripció prèvia, s’hi podrà accedir clicant directament a l’enllaç participacio.torello.cat. També llegint el codi QR que trobareu al peu d’aquesta notícia.

Durant la trobada, es faran públiques i es repassaran totes les dades del procés i es recolliran propostes de millora pels pressupostos participatius del 2022. També s’explicarà l’evolució del projecte guanyador dels pressupostos d’aquest any, ‘Viu el Riu’.

A grans trets, el projecte ‘Viu el Riu’ consisteix en la creació d’un itinerari, entre el pont de Conanglell i el solar municipal del carrer de Can Casarramona, a prop del pont del Pelut. Aquest camí donarà continuïtat a les rutes existents al Ter, des de l’àrea verda de la zona esportiva fins al pont del Pelut, enllaçant amb el camí del canal i la ruta del Ter. També inclou fer una escala d’accés al camí des de l’escullera del polígon Matabosch i instal·lar-hi elements de mobiliari urbà.