Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Tres noves propostes per Les Fresques, dijous i divendres

‘La Bíblia contada per Xavi Castillo’, és la proposta teatral per aquest dijous, a dos quarts de 10 del vespre, als jardins Vicenç Pujol, en el marc de la programació de Les Fresques.

Es tracta d’una divertida i satírica interpretació de la Bíblia. La Companyia Pot de Plom recupera aquest projecte en un moment en que l’actualitat apunta als textos bíblics: declaracions de polítics, conclaves al Vaticà… El muntatge fa un repàs de la Creació, el Diluvi Universal, Moisés i les Taules de la Llei, la Torre de Babel, el naixement de Jesús i els miracles… Històries que tothom coneix, però que anant al text original, cobren una força còmica brutal.

D’altra banda, divendres, també a dos quarts de 10 del vespre als jardins Vicenç Pujol, és el torn d’una doble proposta musical. D’una banda, el pop intimista de Carlota Flâneur, que presentarà el seu treball ‘Brains’. Des de ben jove vinculada a la música, les seves inquietuds musicals l’han portat a explorar un pla més personal per expressar-se amb total llibertat, sense influències externes. D’aquesta introspecció sorgeix ‘Brains’, un Ep de debut que transporta a un univers càlid, on els sentiments i els pensaments es manifesten sense filtres i amb senzillesa. Per a la producció i la gravació de ‘Brains’, Carlota Flâneur ha comptat amb Ferran Palau i Ildefonso Alonso (El Petit de Cal Eril, Valentina & The Electric Post). La segona actuació de la nit seran les cançons directes i contundents de Súper Gegant, amb Claudi Herreros, Miquel Bernis i Marcel Mercadé. Melodies pop embolcallades per hammonds, sintetitzadors i sobretot guitarres. En el seu repertori s’hi poden entreveure les influències de grups com The Velvet Underground o The Jesus and Mary Chain.

⇒ Consulta la programació del cicle Les Fresques