Treballs de neteja i senyalització de diverses fonts naturals

L’Ajuntament ha portat a terme en les darreres setmanes accions de neteja i senyalització de fonts naturals situades en diversos indrets del municipi. S’ha actuat al safareig del Masnou, safareig de Puig-roví, font nova de Puig-roví, font dels Ocells i font del Raig.

L’actuació més significativa ha estat la senyalització i desbrossada dels accessos i part de l’entorn del safareig del Masnou. En aquest espai antigament hi havia brollat l’aigua d’una font. Temps enrere la font es va estroncar i, ara, és pràcticament inapreciable. Tot i això, l’espai encara conserva les restes d’un antic safareig.

Paral·lelament, també s’ha portat a terme una acció de neteja entorn del safareig de Puig-roví i s’ha fet el manteniment d’algunes parts de les fonts de Puig-roví, com ara la substitució del broc, l’eliminació de pintades i la reparació de la paperera. En aquest mateix espai, a finals de l’any passat es van arranjar les escales que permeten la connexió amb Vila-seca tot seguint el camí vora Ter aigües amunt.

Finalment, s’ha retolat la font nova de Puig-roví, la font dels Ocells i la font del Raig seguint el mateix disseny amb què ja s’havien retolat algunes de les altres fonts naturals de Torelló.