Torelló participa en la Setmana Europea de la Mobilitat

L’Ajuntament de Torelló s’afegeix, un any més a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que tindrà lloc del 16 al 22 de setembre. Enguany porta per lema ‘Combina i mou-te!’, amb l’objectiu de promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. Torelló hi participa amb dues activitats, el divendres 16 i el dijous 22 de setembre.

El divendres 16 de setembre es farà un acte per donar a conèixer els avantatges, cost i funcionament del vehicle elèctric compartit ubicat a la placeta d’en Pujol. Entre 11 i 13 h, tothom qui vulgui podrà veure el cotxe, preguntar dubtes i fer una prova real de funcionament. L’acte anirà a càrrec de personal de la cooperativa SomMobilitat, responsables d’aquest servei de vehicle elèctric compartit, que torna a funcionar a Torelló des d’inicis d’aquest any 2022.

D’altra banda, el dijous 22 de setembre l’Associació per a la Promoció del Transport Públic (PTP), juntament amb Osona amb Bici, PqNoEnsFotinElTren, el col·lectiu d’usuaris de l’e12 i Som Mobilitat i el suport dels ajuntaments de Torelló i Manlleu, celebra la 2a Cursa de Transports d’Osona. Començarà a les 8.30 h, amb punt d’inici a la plaça de l’Estació de Torelló i final a la plaça Fra Bernadí de Manlleu. Els participants hauran de competir entre ells per veure quin és el mode més ràpid i sostenible per viatjar. Trobareu més informació i el formulari d’inscripció en aquest enllaç.