Torelló manté les tres Flors d’Honor en el desè aniversari de Viles Florides

El passat divendres es van lliurar a Cabrera de Mar les Flors d’Honor 2021, els premis del moviment Viles Florides, promogut per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC). Torelló va rebre tres Flors d’Honor, en la segona categoria d’aquests guardons, juntament amb 63 municipis més d’arreu de Catalunya. El regidor d’Espai Públic i Manteniment, David Sánchez, va representar l’Ajuntament en l’entrega de premis.

En total, hi ha 15 municipis que van rebre quatre Flors d’Honor, el màxim reconeixement atorgat fins ara en aquests premis. També hi ha 57 localitats que van rebre dues Flors d’Honor i 14 més reconegudes amb una Flor d’Honor. Durant l’acte es va presentar un documental per commemorar el 10è aniversari de Viles Florides.

Torelló es va adherir al projecte de Viles Florides de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya la tardor de l’any 2017. El moviment Viles Florides promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.

Més informació