Torelló celebra la Setmana Europea de la Mobilitat

L’Ajuntament de Torelló s’afegeix, un any més, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat, que té lloc del 16 al 22 de setembre. Aprofitant el cap de setmana de l’Aplec de Rocaprevera, s’han programat dos tallers relacionats amb la mobilitat sostenible.

Els dos tallers es faran el dilluns 20 de setembre a partir de les 10 del matí a Rocaprevera. Un, adreçat a tots els públics i impartit per Osonament, permetrà aprendre tècniques bàsiques per fer el manteniment i alguna petita reparació d’una bicicleta. El segon, per a infants a partir de 4 anys i impartit per Marakia, ensenyarà a construir i decorar alforges de cartó per a bicicleta o patinet.

L’equip d’agents de civisme de Torelló també participarà en la Setmana Europea de la Mobilitat, difonent continguts sobre mobilitat a les seves xarxes socials.

Des de la regidoria de Medi Ambient s’anima a la ciutadania a pujar en bicicleta a Rocaprevera per participar en els dos tallers i també a prendre part activa en el Dia internacional sense cotxes, que serà el punt culminant de la Setmana Europea de la Mobilitat, el dimecres 22 de setembre.