Tens un pis buit? Vols llogar amb garanties? Informa’t de la campanya de l’Ajuntament de Torelló

A Torelló hi ha una quantitat important de pisos buits. Alhora, la poca oferta i els preus elevats dels lloguers dificulten l’accés a l’habitatge als col·lectius amb menys recursos. Per això, l’Ajuntament promou una campanya de captació de pisos buits per a la borsa de lloguer social, amb un seguit d’avantatges i garanties.

Des de l’Oficina d’Habitatge es donen facilitats a les persones propietàries d’un pis per llogar-lo amb seguretat i sense complicacions. La intenció és augmentar el nombre d’habitatges de lloguer a preus assequibles i, al mateix temps, donar facilitats i garanties a les persones propietàries per llogar el seu pis.

Posant un pis a la borsa de lloguer es facilita l’accés a un habitatge digne i en condicions assequibles a persones i famílies que, sense estar en situació d’exclusió social, no poden accedir a un lloguer per tenir un preu massa elevat. A més, amb el lloguer també s’evita el deteriorament del pis i possibles ocupacions il·legals.

A les persones propietàries que posin a lloguer un pis a través de l’Oficina d’habitatge de Torelló se’ls ofereixen garanties (assegurances per impagaments, multirisc i de defensa jurídica); avantatges com la gestió gratuïta durant tot el contracte, el seguiment de la relació contractual i una bonificació sobre l’IBI.

Per més informació cal adreçar-se a l’Oficina d’Habitatge de Torelló, al telèfon 93 859 36 12, al correu oht@ajtorello.cat o presencialment demanant cita prèvia.