Teatre eSseLa presenta l’espectacle reTORNs al Museu de la Torneria

Els dies 11, 12, 17, 18 i 19 de desembre la companyia Teatre eSseLa presenta el nou espectacle reTORNs, paisatges musicals, teatrals poètics i dansats del Museu de la Torneria.

Amb reTORNs es pretén donar a conèixer el Museu de la Torneria d’una manera diferent, amb la sorprenent quantitat de sons que es poden extreure dels objectes i màquines del museu i amb noves coreografies i poemes d’autors i autores ben propers.

L’espectacle de Teatre eSseLa compta amb les composicions, arranjaments i interpretació musical de Santi Carcasona, la interpretació coreogràfica de Nàdia Pesarrodona i Oriol Roca i la idea, concepte dramatúrgic i posada en escena de Pep Tines i Cacu Prat. S’hi podran escoltar poemes de Segimon Serrallonga, Maria Mercè Marçal, Joana Raspall, Josep Carner, Ovidi Montllor i Carme Guasch.

reTORNs, paisatges musicals, teatrals, poètics i dansats del Museu de la Torneria es podrà veure al museu (carrer de la Pau, 12-14) els dissabtes 11 i 18 de desembre, a les 18 i les 20 h; els diumenges 12 i 19 de desembre, a les 17 i les 19 h i el divendres 17 de desembre, a les 20 h. Les entrades, que valen 10 euros, es poden reservar a www.ticketara.com.