Suspesa la segona funció de l’obra `El fantasma del doctor Florit´

S’ha suspès, en senyal de dol, la segona sessió de l’obra ‘El fantasma del doctor Florit’, que s’havia de fer aquest diumenge a la tarda al Teatre Cirvianum. Divendres i dissabte vinents es podrà veure el muntatge ‘Aquella bogeria anomenada amor’, com el primer dirigit per Jordi Torres.

La setmana vinent, concretament divendres 29 a les 20.30 h i dissabte 30 a la mateixa hora, s’estrenarà ‘Aquella bogeria anomenada amor’, on l’adolescència, l’amistat, el primer amor, la passió, la rebel·lia, la diferència, esdevenen protagonistes.

Es tracta d’un recull de textos, amb els quals molts nois i noies poden sentir-se identificats, que composen l’espectacle. Els seus secrets, la seva vida, els conflictes més amagats, els seus somnis i les seves inquietuds. La música de Queen interpretada en directe acompanyarà als protagonistes en el relat d’allò que els passa pel cap i pel cos, en uns moments transcendentals de la seva vida.

La música va a càrrec d’Artur Surinyach, Arnau Vives, Aniol Surinyach i Artur Pàmies i les coreografies de Laia Raurell, juntament amb M. Àngels Pladevall (vestuari); Adrià Sala (il·luminació); Ivan Sancho (so); Alícia Campo (imatges); i Jordi Surinyach (escenografia).