Reobertura de l’exposició ‘Del Club al Club. Passat, present i futur d’un edifici emblemàtic’

Després de la bona acollida que va tenir per Festa Major, des d’aquest dijous 29 de setembre i fins dilluns 3 d’octubre, es podrà tornar a visitar presencialment l’exposició ‘Del Club al Club. Passat, present i futur d’un edifici emblemàtic’. Els dies feiners, estarà oberta d’11 a 13 h i de 18 a 20 h i el cap de setmana, d’11 a 14 h.

Aquesta exposició consisteix en un recorregut per la història de l’edifici del Club (1880-2022) i la presentació del projecte de remodelació actual. A més, es completa amb fotografies, objectes, documentació i altres curiositats de l’edifici.

L’exposició està ubicada a l’edifici del Club, a la primera planta (antiga sala d’actes), amb entrada per la plaça Jacint Verdaguer.

Paral·lelament, tothom qui vulgui pot continuar accedint a la visita interactiva del futur equipament d’El Club, un projecte que es començarà a executar properament. A través d’aquesta visita virtual es pot tenir una idea clara de com seran alguns espais interiors d’aquest emblemàtic edifici. Només cal clicar aquest enllaç.