Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Presenten Les Fresques de Torelló, el nou cicle d’estiu d’arts escèniques

Aquest dimarts es va presentar el nou cicle d’estiu d’arts escèniques Les Fresques de Torelló, que ocuparà els vespres dels dijous i divendres de les tres primeres setmanes de juliol. S’han programat nou espectacles a l’aire lliure als jardins Vicenç Pujol, gratuïts i sense reserva prèvia però amb aforament limitat.

A l’acte de presentació hi van assistir l’alcalde, Marçal Ortuño; el regidor de Cultura, Xevi Lozano; el tècnic de Cultura, Pep Tines; i Jordi Moreno com a representant del Festival Emergent de Torelló (FET), que ha col·laborat en la programació dels espectacles del 2 i el 9 de juliol.

Tant l’alcalde com el regidor van voler destacar la importància de seguir programant activitats culturals a l’aire lliure per redescobrir els jardins tot garantint les mesures sanitàries necessàries. En aquest sentit, el regidor Xevi Lozano, va explicar que Les Fresques era un projecte que s’havia treballat abans de la pandèmia i que ara es recupera amb l’aforament limitat que correspongui però sense cita prèvia, de manera que si s’arriba al límit d’aforament, es tancaran portes.

El tècnic de Cultura, Pep Tines va ser l’encarregat d’explicar els detalls d’aquest nou cicle d’estiu, que es programa per omplir el període entre el Festus i la Festa Major. Seran nou espectacles els dies 1, 2, 8, 9, 15 i 16 de juliol, a partir de 2/4 de 10 del vespre i amb una oferta diferenciada segons el dia: dijous es dedicarà a obres de format teatral, clown i circ mentre que els divendres hi ha prevista una doble proposta relacionada amb la música.

Les Fresques començarà el dijous 1 de juliol amb l’espectacle ‘El comediant’, de Marcel Tomàs i Cascai Teatre mentre que divendres 2 hi ha previst el monòleg d’humor ‘Oye Polo’, amb Ana Polo i Maria Rovira i Pale Moon, el projecte musical d’Árni i Nata. Dijous dia 8 serà el torn de ‘La Biblia contada per Xavi Castillo’ i divendres 9 les propostes musicals de Carlota Flâneur i Súper Gegant. Finalment, en la darrera setmana, dijous 15 de juliol, espectacle de clown i circ amb Leandre Clown i divendres 16 clouran Les Fresques les melodies de Les Anxovetes i Tururut Bonaigua.

Podeu veure tot el programa d’activitats detallat a l’apartat web lesfresques.torello.cat.