Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Presentació del nou portal per detectar incidències a la via pública

Aquest dimecres al migdia s’ha fet la presentació del portal d’incidències de Torelló, una nova eina per facilitar que la ciutadania pugui col·laborar amb l’Ajuntament detectant i enviant qualsevol incidència que trobi a la via pública. El nou portal és de fàcil utilització i no es necessita descarregar cap mena d’aplicatiu. S’hi pot accedir des de qualsevol ordinador o dispositiu mòbil anant a l’adreça incidencies.torello.cat.

A l’acte de presentació, l’alcalde, Marçal Ortuño, ha destacat que després de la posada en marxa de la nova web de l’Ajuntament (www.torello.cat), aquesta nova eina per detectar incidències és un pas més per facilitar una relació més àgil entre la ciutadania i l’Ajuntament. També ha reiterat l’aposta de l’equip de govern per treballar per un “Torelló net i endreçat” i ha agraït la feina de la brigada municipal i de totes les persones que han col·laborat en la posada en marxa de l’aplicatiu.

Al seu torn, el regidor d’Espai Públic i Manteniment, David Sánchez, ha explicat que després de destinar recursos per equipar adequadament a la brigada municipal, aquest nou portal és un pas més que ajudarà al manteniment acurat de tots els espais del municipi. Ha demanat a la ciutadania que en faci un bon ús i ha precisat que la nova eina tindrà altres utilitats, com ara facilitar un control anual dels elements de mobiliari urbà i de totes les actuacions que s’hi realitzin.

Finalment, el Cap d’Unitat d’Obres i Serveis, Albert Soler, ha estat l’encarregat d’explicar el funcionament del nou portal. Qualsevol persona que entri a incidencies.torello.cat podrà geolocalitzar en un mapa el punt on ha detectat el problema i adjuntar-hi una foto on es vegi la incidència que cal arreglar. L’avís quedarà registrat i fixat en el mapa i, de manera immediata, serà rebut per la brigada municipal. L’operari que rebi l’encàrrec de reparar la incidència podrà consultar tota la informació que hagi enviat la ciutadania mitjançant el seu mòbil, de manera que tot el procediment serà més àgil i ràpid.