Preinscripcions obertes per a l’Escola Municipal de Música

L’Escola Municipal de Música, que des d’aquest juliol ha passat a ser gestionada de forma directa per l’Ajuntament, manté obertes les preinscripcions pel curs 2022-2023. Amb la incorporació de la nova direcció de l’escola ja es treballa per posar en marxa el projecte educatiu, que inclourà itineraris i programes adaptats a les diferents necessitats de cada alumne.

L’objectiu de l’Escola Municipal de Música és facilitar l’accés a la sensibilització, la formació i la pràctica musical de tota la població. Per això, el centre, ubicat a l’edifici nou de l’escola Doctor Fortià i Solà, oferirà diferents itineraris educatius per a nadons, infants, joves, adults i gent gran. Amb això es vol aconseguir que cada persona pugui gaudir de l’oferta educativa amb diferents intensitats i partint dels seus interessos i ritmes d’aprenentatge.

Per a demanar més informació o per formalitzar la preinscripció pel curs 2022-2023 es pot escriure a escolademusica@ajtorello.cat o bé trucar al telèfon 617 371 693. L’horari d’atenció a la ciutadania és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, tant telefònicament com presencialment a l’edifici de La Cooperativa, al carrer Enric Prat de la Riba, 17-19.