Oberta la inscripció pels clubs de lectura de tardor de l’Oficina de Català

L’Oficina de Català de Torelló posa en marxa els seus clubs de lectura, que es fan amb la col·laboració de la Biblioteca Dos Rius. Estan pensats per als alumnes i exalumnes dels cursos de català per a adults i els participants del Voluntariat per la Llengua, però estan oberts també als usuaris de la biblioteca que hi vulguin participar.

Hi ha dues opcions, un llibre de lectura fàcil i un altre de nivell intermedi. En els dos casos, són activitats gratuïtes, però requereixen d’inscripció prèvia a l’Oficina de Català, mitjançant el correu electrònic torello@cpnl.cat o el telèfon 93 850 51 92.

Per aquesta tardor i coincidint amb el Festival de Cinema de Muntanya els temes de lectura són esports, muntanya, aventures, intrigues… Pel club de lectura intermedi el llibre és ‘La reina hongaresa’ d’Albert Salvador i pel club de lectura fàcil el títol triat és ‘Ivanhoe’ de Walter Scott. Un cop llegits, s’organitza una tertúlia sobre cada llibre, amb les següents dates:

‘La reina honagresa’ d’Albert Salvador
-Dimarts 30 de novembre o dimecres 1 de desembre, a les 11 h, segons si pot ser presencial o ha de ser virtual per motius sanitaris.

‘Ivanhoe’ de Walter Scott
-El club de lectura fàcil té format de reforç de lectura i és conduït per voluntaris. Del 26 d’octubre i fins al 23 de novembre es farà una trobada setmanal d’una hora en format presencial (a Torelló, a les tardes, de 15.30 a 16.30 h a la Biblioteca Dos Rius).