Nova campanya de donació de sang, els dies 3 i 4 de juny

Torelló acull una nova campanya de donació de sang. Dijous 3 i divendres 4 de juny, de 10 a 14 h i de 17 a 21 h es podrà donar sang al Centre Cívic del Barri de Montserrat, al carrer Núria 91. La doble jornada l’organitza el Banc de Sang i Teixits i la delegació a Torelló de l’Associació de Donants de Sang d’Osona, amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat o també es pot trucar al telèfon 935 573 566.

La donació de sang és una activitat imprescindible que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l’atenció als pacients dels hospitals. Cada dia es necessiten 1.000 donacions de sang per garantir l’assistència sanitària en els hospitals.

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre i mig amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d’altres.