Nou sistema de compra on line al Mercat Municipal

Amb el suport de la Diputació de Barcelona, el mercat municipal de Torelló posa en marxa un nou sistema de compra on line, que permet fer les comandes a qualsevol hora del dia i recollir-les fora de l’horari d’obertura de l’equipament. Torelló és el primer municipi de la comarca a engegar aquest sistema innovador.

Les persones usuàries del mercat municipal podran fer les seves comandes a través de la web mercatdetorello.cat; i concertar un horari de recollida a la taquilla refrigerada entre les 9 del matí i les 12 de la nit. A aquest efecte s’ha instal·lat un armari amb vuit taquilles a la zona exterior de l’edifici del mercat municipal, al costat del pàrquing.

A través de la web mercatdetorello.cat es podrà accedir als diferents comerços que tenen habilitada la venda online, consultar els seus catàlegs de productes i preus, i afegir els productes al carret de compra. Per fer ús d’aquest servei caldrà estar registrat. Un cop completada la comanda -d’una o més parades- es concertarà la reserva en les taquilles refrigerades instal·lades a l’exterior. La recollida de la comanda és molt senzilla i només cal introduir el número de telèfon de contacte.

A més, dins de la pàgina de cada comerç hi ha l’opció de whatsapp, per al contacte directe entre la persona compradora i la parada, per consultar dubtes, especificar preparacions de productes o, si és necessari, enviar la llista de la compra.

En la presentació d’aquest servei on line, l’alcalde, Marçal Ortuño, celebrava aquest nou impuls al mercat municipal que permet que es pugui accedir als seus serveis les 24 hores del dia. En el mateix sentit, la presidenta dels comerciants del Mercat Municipal, Mònica Capdevila, mostrava la satisfacció per “un projecte innovador i que representa una aposta pel Mercat Municipal”. La regidora de Comerç, Mercè Faja, explicava la intenció de facilitar la compra al mercat ja que es posa a disposició de “la clientela que, per horaris, no pot fer ús del mercat municipal”.

La iniciativa, que compta amb un suport econòmic de 15.000 euros de la Diputació de Barcelona, contempla la possibilitat de créixer en funció dels nivells d’ús, i instal·lar, en el futur, més taquilles refrigerades.