Loropardos i Nou 69 Teatre estrenen ‘La venjança d’Ira Vamp’

El Teatre Cirvianum enceta la temporada aquest cap de setmana amb l’estrena del nou muntatge de les dues companyies locals Loropardos i Nou 69 Teatre. Es tracta de ‘La venjança d’Ira Vamp’, una comèdia de terror familiar, pensada per a tots els públics.

‘La venjança d’Ira Vamp’ és una versió lliure de ‘The mistery of Irma Vep’ del dramaturg nordamericà Charles Ludlam, sàtira i paròdia de diversos gèneres teatrals, literaris i cinematogràfics on, en paraules del mateix autor, “abracem el ridícul, oblidem la lògica i ens centrem, principalment, en l’espectacle”.

L’obra, que es podrà veure divendres i dissabte a les 8 del vespre i diumenge a les 6 de la tarda, l’ha dirigit David Ceballos i compta amb les interpretacions de Marc Casanova Solà, Andrea Alfredo, Dani Panadero, Xevi Capdevila i Berta Bonet.

Després d’aquesta estrena, al llarg dels propers mesos passaran per l’escenari del Cirvianum propostes com ‘Travy’ de la família Pla; ‘Moonlight Serenade’ de Divinas; ‘Ouiea’ de Santi Carcasona; ‘Iaia’ de Mambo Project; ‘Jo bé, i tu?’ d’Osonament i Arnau Tordera; ‘Excalibur i altres històries d’animals morts’ d’Hermanas Picohueso; ‘Déjà vu’ de Manolo Alcántara; l’èxit ‘Classe’ amb Pol López, Carlota Olina i Pau Roca; ‘Fam’ de Les Impuxibles o la presentació de l’últim treball de Ferran Palau. I altres propostes locals com ‘Pòsters de músic’ de l’orquestra Cani-Go! o la reposició de ‘In the end’ del grup Xarxa.

Dins les estratègies de captació de nous públics, s’han potenciat els abonaments, amb importants descomptes a partir de la compra d’entrades per a 2 espectacles.

Consulta la programació a la web del Teatre Cirvianum