Lliurament de premis de la campanya comercial ‘Compra i descobreix Catalunya’

Aquest dijous al vespre es va fer, a La Cooperativa, l’acte d’entrega de premis de l’onzena campanya conjunta de dinamització comercial i territorial de la Xarxa de Barris Antics amb projectes. A l’acte hi van assistir les persones guanyadores dels onze premis, així com representants de les botigues que havien segellat les butlletes afortunades. També es va comptar amb la presència de l’alcalde, Marçal Ortuño i la regidora de Comerç, Mercè Faja.

Els premis de la categoria Torelló han estat segellats a CopyGes, Basco Digital Foto i dues a Can Teixidor (Mercat Municipal) i les persones afortunades eren totes de Torelló. En la categoria Catalunya, les butlletes premiades estaven segellades a Farmàcia Prat, Unión Canina, Joieria Rellotgeria Carrera i Font Natura, i han anat a mans de persones de Torelló (3), Masies de Voltregà i Borgonyà.

Finalment, el premi del comerciant ha recaigut en la Rellotgeria i joieria Codina. A Torelló, la campanya ‘Compra i descobreix Catalunya’ ha comptat amb la col·laboració de 56 comerços.