Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Tramitació en línia dels abonaments a les piscines d’estiu

Les piscines municipals d’estiu, que van obrir portes el 14 de juny i romandran obertes fins al 5 de setembre, han incorporat la possibilitat de fer la tramitació i el pagament en línia dels abonaments. Per fer-ho, cal adreçar-se a l’aplicatiu web equipamentstorello.cat. Des d’aquesta pàgina també es poden reservar i pagar els abonaments del boulder i squash.

L’horari d’obertura de les piscines municipals d’estiu és de dilluns a diumenge, de les 10 del matí a les 8 de la tarda, fins al dia 1 d’agost. Del 2 d’agost al 5 de setembre, obriran també cada dia, de les 10.30 h a les 19.30 h.

L’accés a les piscines d’estiu està situat a la façana de la piscina coberta i les entrades i abonaments també es poden adquirir a la mateixa recepció de la piscina, al camí nou de Can Parrella, número 5.

Després de les restriccions de l’any passat, obligades per la pandèmia sanitària, aquest any no cal demanar cita prèvia ni hi ha torns, però es controla l’aforament permès, d’acord amb les xifres que vagi marcant el PROCICAT.

La millora de la situació sanitària també permet que durant aquesta temporada de piscines d’estiu es puguin fer servir els vestidors, tot i que no es pot accedir a les dutxes.

Més informació i preus de les entrades i abonaments