Les Fresques, una proposta cultural per a les nits de dijous i divendres

En la franja entre Sant Joan i la Festa Major, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament amb la col·laboració del Festival Emergent de Torelló (FET), organitza una nova edició de les Fresques. Es tracta d’un cicle d’estiu d’arts escèniques i vetllades musicals, que tindrà lloc els dijous i divendres de les tres primeres setmanes de juliol, a l’aire lliure als jardins Vicenç Pujol. En total són 9 propostes, repartides en sis dies, del 30 de juny al 15 de juliol.

A l’acte de presentació, l’alcalde Marçal Ortuño va celebrar aquesta segona edició de Les Fresques i la vocació de Torelló d’apostar decididament per tenir una àmplia oferta cultural. En aquest sentit, el regidor de Cultura, Xevi Lozano, va destacar la consolidació d’un projecte que abasta les arts escèniques i la música i va remarcar el canvi d’horari, ja que aquest any els espectacles avancen l’hora d’inici a dos quarts de 9 del vespre.

Els dijous, les propostes seran d’arts escèniques, amb l’espectacle de clown i teatre gestual ‘El gran final’ de Bucraá Circus (30 de juny); l’espectacle de clown ‘Herència’ de La Industrial Teatrera (7 de juliol); o l’hilarant, surrealista i irreverent ‘MR. Kebab’ amb Joan Estrader (14 de juliol).

Els divendres, les propostes seran dobles i dedicades al món de la música. Començarà un duet peculiar, Joan Tena & Pep Poblet; i Les Violines, formació folk que celebra els seus 25 anys (1 de juliol). Continuarà el cicle amb el punk dolç de Bernarda; i la música urbana amb lletres d’autor de Yung Rajola (8 de juliol). I el punt i final del cicle amb la banda de powerpop de Vilanova i la Geltrú, Mareta Bufona; i la formació Lava Fizz, entre l’Indie i el Dream-Pop (15 de juliol).

Per assistir a les vetllades de Les Fresques no serà necessari fer reserva prèvia i l’entrada serà lliure. En cas de pluja els espectacles es faran a la Sala Polivalent.

Podeu veure tot el programa d’activitats detallat a l’apartat web lesfresques.torello.cat.