‘Les bones intencions’, amb Míriam Iscla i Joan Negrié, al Cirvianum

Aquest cap de setmana, doble proposta al Teatre Cirvianum, amb la posada en escena d’una divertida comèdia, ‘Les bones intencions’. I la reposició d’una producció local, ‘inVISIBLES’, coincidint amb els actes de commemoració del 25-N, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones.

Dissabte, a les 8 del vespre, Míriam Iscla -recentment guardonada amb el Butaca a la millor actriu de teatre- i Joan Negrié posaran en escena ‘Les bones intencions’, una divertida comèdia de la Sala Trono escrita per Marc Artigau, dirigida per Joan Maria Segura.

A la Paula i en Pere les coses mai no els han sortit com esperaven. Una nit d’al·lucinacions decideixen muntar una empresa. Una empresa de festes temàtiques, personalitzades. I avui és la gran nit, perquè tenen un client molt important, que els pot obrir moltes portes. Amb tot preparat, mentre assagen els darrers detalls, en Pere rep un missatge que ho canviarà tot.

‘Les bones intencions’ és la història de dos personatges que no saben com han arribat on han arribat, que els han ensenyat una drecera i s’han perdut pel camí, que tot ho han fet malament, que no han sabut dir no, que tot els ha sortit del revés. Uns desgraciats en tota regla.

D’altra banda, el dia abans, divendres, en dues sessions, a les 21 i les 22.30 h., la Cia. Anònima reedita el recorregut ‘inVISIBLES’. L’entrada és gratuïta i s’ha de reservar amb inscripció prèvia a la web del Teatre Cirvianum. ‘inVISIBLES’ ressegueix el camí que han fet centenars de dones amb anterioritat. Caminant, es coneixerà la seva història, la història de tots.