L’empresa pública Onaigua es fa càrrec de la gestió de l’aigua a Torelló

A partir d’aquest divendres 1 d’abril, la nova empresa pública Onaigua gestionarà el servei de subministrament d’aigua a Torelló i a cinc municipis més de la comarca. Aquesta modificació no suposarà cap canvi substancial per a la ciutadania.

Onaigua és una empresa pública de nova creació del Consell Comarcal d’Osona que realitzarà una gestió pública i mancomunada del servei de subministrament d’aigua. Aquest mes d’abril començarà a donar servei a sis municipis d’Osona, entre ells, a Torelló.

Per a la ciutadania, no suposarà cap canvi substancial. El servei es continuarà prestant amb les mateixes condicions, instal·lacions i qualitat. Només variarà el format i l’emissor de les factures, així com les vies de comunicació i atenció al client.

Des de l’1 d’abril, davant de qualsevol dubte, incidència o per fer qualsevol tràmit cal adreçar-se a la pàgina web d’Onaigua (www.onaigua.cat) o a l’oficina situada a la mateixa adreça que l’anterior, a la plaça de la Vila, 17. L’horari de l’oficina serà els dilluns, dimarts, dimecres i divendres, de 10 a 13 h i els dijous, de 15.30 a 17.30 h. També es pot trucar al Tel. 93 883 41 34. Per a gestions i tràmits, l’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres, de 8 del matí a 8 del vespre. En casos d’avaria o emergències, telèfon 900 19 49 98, disponible les 24 hores del dia, 365 dies l’any.