L’Ajuntament organitza un curs de formació de soldadura adreçat a persones en situació d’atur

L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració del Consorci de la Vall del Ges, Orís i Bisaura i el suport de la Diputació de Barcelona, organitza una nova edició del curs de formació de soldadura, adreçat a persones en situació d’atur. En aquesta ocasió, el curs està adreçat prioritàriament a persones d’edats compreses entre 18 i 30 anys o majors de 45 anys.

Per inscriure’s, cal estar apuntat al Servei Local d’Ocupació. El curs, que és subvencionat, consistirà en una formació de 70 hores de soldadura bàsica amb MMA, MIG/MAG i TIG. A més, comptarà amb tutories personalitzades i tallers per a la millora de l’ocupabilitat. Les classes es faran del 13 d’octubre al 26 de novembre, de dilluns a divendres de 9 a 13 h.

Les inscripcions es podran formalitzar del 13 al 30 de setembre a l’edifici de la Cooperativa de Torelló (C/ Enric Prat de la Riba, 17) de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Per a més informació, cal trucar al telèfon 93 850 53 13 o escriure un correu electrònic a martipm@ajtorello.cat.

-Cartell del curs