L’Ajuntament organitza el curs ‘Utilitza el teu smartphone en la recerca de feina’

El servei de formació de la regidoria de Promoció Econòmica, amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un curs presencial per fer servir els dispositius mòbils com a eina de suport en el procés de recerca de feina. El curs es realitzarà en dues sessions presencials, a l’edifici de la Cooperativa, els dies 2 i 4 de juny, en horari de 9 a 12 h.

Les persones que hi participin coneixeran com amb el mòbil es pot millorar els resultats en els processos de recerca de feina, tot arribant a les oportunitats abans que altres candidats, fer-ne un bon seguiment, utilitzant les aplicacions mòbils per a cercar la informació que necessiten, presentant candidatures i mostrant els seus perfils de formes diferents. Les sessions seran molt pràctiques, cada participant instal·larà, configurarà i gestionarà les apps en el seu mòbil. El curs s’adreça a persones amb coneixements bàsics d’ús del mòbil que estiguin en procés de recerca de feina.

Per a més informació i inscripcions podeu trucar als telèfons 938 505 313 i 667 950 568 o enviar un correu electrònic a l’adreça martipm@ajtorello.cat.