Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
L’Ajuntament de Torelló i la Universitat de Vic lliuren a Alba Petit la Beca Segimon Serrallonga per ampliar estudis a l’estranger

El Teatre Cirvianum ha acollit, aquest dissabte, l’acte anual en memòria de Segimon Serrallonga, que organitzen l’Ajuntament de Torelló i l’Aula Segimon Serrallonga de la UVic. Durant l’acte, també s’ha lliurat la Beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis a l’estranger. Ha recaigut en Alba Petit, que cursarà estudis a la universitat anglesa de Durham.

L’acte ha comptat amb la intervenció de la directora i productora de cinema i presidenta de l’Acadèmia de Cinema Català, Isona Passola, amb la conferència ‘Literatura i cinema, del llibre a la pantalla’. Posteriorment, hi ha hagut una interpretació musical a càrrec de Guillem i Marc Vernis.

També s’ha aprofitat per fer el lliurament de la Beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis a l’estranger, que compleix la seva tretzena edició. Ha recaigut en Alba Petit, amb el seu projecte d’estudis ‘Genètica i mobilitat de les poblacions neolítiques del massís del Garraf’, que cursarà a la universitat anglesa de Durham. L’acte ha finalitzat amb les intervencions del rector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Josep-Eladi Baños, i de l’alcalde de Torelló, Marçal Ortuño.