La Policia Local denuncia una persona per tinença irresponsable del seu gos

La setmana passada, la Policia Local de Torelló va identificar i denunciar una persona que tenia a càrrec seu un gos de raça potencialment perillosa després que el gos n’ataqués a un altre i li causés ferides greus. La persona el portava sense lligar, sense morrió i tampoc disposava de la llicència corresponent.

Els fets van passar al camí del Canal. La persona que portava el gos de raça potencialment perillosa va donar dades falses a la persona propietària del gos atacat i va marxar del lloc dels fets. L’endemà, la Policia Local va aconseguir identificar-la i després que reconegués els fets, se la va denunciar i es va intervenir el gos. Durant aquest any és la segona persona que es denuncia per portar aquest mateix gos sense llicència ni les proteccions adients.

La Policia Local de Torelló recorda que les persones propietàries de gossos de raça potencialment perillosa han d’obtenir una llicència específica, tenir una assegurança de responsabilitat civil i estar inscrits al registre municipal, a més de dur sempre el gos lligat i amb morrió.