Jornades de debat per impulsar la cultura popular

Aprofitant la celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural, aquest divendres 4 de juny, la regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Torelló organitza la setmana vinent dues jornades de debat en línia per impulsar la cultura popular en temps de pandèmia.

Torelló és un poble molt ric en teixit associatiu i l’àmbit cultural n’és un dels més destacats, però el pas de la pandèmia de la Covid-19, entre moltes altres coses, ha dificultat l’acció de les entitats. És en aquest context que es plantegen les trobades, adreçades a les entitats culturals de Torelló amb l’objectiu de plantejar l’impuls de la cultura popular al municipi i trobar la millor manera per adaptar-se als nous temps.

La primera trobada en línia es farà el dimecres, 9 de juny, i és específica per les entitats vinculades a la festa del Carnaval. La segona serà el dijous 10 de juny i preveu ser una trobada amb totes les entitats culturals. Les dues trobades començaran a dos quarts de 8 de la tarda.

Des de la regidoria de Cultura afronten aquestes trobades com un punt de partida per a futures sinergies molt beneficioses per la vida cultural de Torelló.