Inscripcions obertes pel torneig de futbol 3×3 infantil i aleví de Festa Major

Ja estan obertes les inscripcions pel torneig de futbol 3×3 infantil i aleví de Festa Major, una activitat proposada pel Consistori Infantil de Torelló que se celebrarà el dimarts 26 de juliol a la tarda a la plaça Vella. És una activitat gratuïta per a infants nascuts entre els anys 2009 i 2012.

El torneig està pensat per a un màxim de vuit equips per a cada categoria, amb sis jugadors/res com a molt per cada equip. Els equips han de ser mixtos i en el moment de jugar sempre hi ha d’haver 2 noies i 1 noi o bé 2 nois i 1 noia en el terreny de joc. La categoria infantil és per a nois i noies que hagin nascut els anys 2009-2010 mentre que la categoria aleví és per a infants dels anys 2011 i 2012. Les inscripcions ja estan obertes, són gratuïtes i es poden formalitzar telemàticament a la pàgina web www.equipamentstorello.cat. A l’apartat Torneig 3×3, primer cal fer una reserva en la categoria corresponent i després registrar les dades dels integrants dels equips en el formulari de la mateixa pàgina. En el mateix apartat també podreu consultar el reglament del torneig.

La primera edició d’aquest torneig de futbol 3×3 infantil i aleví se celebrarà el dimarts 26 de juliol, de 5 de la tarda a 9 de la nit, a la plaça Vella. El principal objectiu de la competició és la convivència entre els participants i fomentar en tot moment el joc net i la competitivitat sana.