Inauguració del circuit de fites d’arbre projectat pel Consistori Infantil

Aquest passat divendres es va inaugurar a la zona verda situada darrere del pavelló d’esports un circuit de fites informatives sobre les diferents espècies d’arbre que es poden trobar en aquest indret. Es tracta d’un projecte que es va idear i definir durant les sessions de treball del Consistori Infantil del curs passat.

A l’acte d’inauguració hi van assistir representants del Consistori Infantil, a més del regidor de Participació Ciutadana, Xevi Lozano i el regidor de Medi Ambient, Adrià Jaumira. El circuit està format per 17 plaques informatives instal·lades en fites de fusta que identifiquen espècies com el pollancre, el freixe de fulla grossa, l’avellaner, la noguera, el vern, l’auró negre o el saüc, entre d’altres. Les plaques informatives inclouen el nom de l’arbre, el seu nom científic i una il·lustració de detall de les seves fulles.

El circuit comença just darrere el pavelló de la zona esportiva i es pot seguir de manera còmoda i accessible per tothom en un recorregut de poc menys d’un quilòmetre de distància.