Finalitza el curs de premonitor del Torelló Jove

La darrera setmana de juliol finalitza el curs de premonitor/a que ha organitzat el Torelló Jove, conjuntament amb Quiràlia, que és qui s’ha encarregat de la formació i dinamització de les sessions.

En el curs hi han participat 12 joves d’entre 14 i 17 anys. Un dels objectius del curs és que, per mitjà d’una formació teòrico-pràctica, de 40 hores de durada, el jovent participant pogués conèixer i experimentar el món del lleure, tant des de la vessant organitzativa com des de la pràctica.

La formació més teòrica s’ha fet els dimarts i dijous del mes de juliol, de les 10 a dos quarts d’1, a l’edifici de La Cooperativa. Les activitats realitzades els han permès observar i prendre consciència de les funcions que tenen els monitors i monitores, adquirir competències, habilitats socials i de comunicació, conèixer recursos i eines… I la part pràctica, que s’ha dut a terme en el Casal d’Estiu que organitzen les AMPAS i l’Ajuntament de Torelló, els ha permès conèixer el lleure portat a la pràctica.