Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

PRESENTACIÓ DEL LLIBRE ´PÍNDOLES D’EVANGELI´ DE JOAN TORRA

abril 3 17:00

Presentació del llibre ‘Píndoles d’Evangeli’ de Joan Torra Bitlloch, publicat pel Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona.

Presentació del llibre ‘Píndoles d’Evangeli’, de Mn. Joan Torra Bitlloch: un recull de textos que parlen de l’Evangeli i de la vida cristiana, organitzats en els tres cicles litúrgics, i que van ser publicats al full informatiu ‘Diàleg’ de les parròquies de Torelló. El llibre forma part de la col·lecció CPL libri del Centre de Pastoral Litúrgica. La presentació del llibre comptarà amb la intervenció de Mn. Josep M. Riba Farrés, vicari general del Bisbat de Vic.

Joan Torra (Manresa, 1954) va exercir el seu ministeri de prevere com a rector de les parròquies de Torelló des del 2004 fins al 2019 “amb la missió de celebrar els sagraments, predicar la paraula, viure la caritat”. Actualment, és degà de la Facultat de Teologia de Catalunya, rector de la parròquia de Sant Pere de Vacarisses, i vicepresident del CPL, on també és director de la col·lecció Dossiers CPL.

Ha publicat diversos llibres de matèria patrística, com ara l’últim de la col·lecció Biblioteca Litúrgica 65, ‘La sacramentalidad de la Pascua en las cartas 54 y 55 de San Agustín’.

Data: Diumenge 3 d’abril del 2022 a les 17 h

Lloc: Santuari de Rocaprevera – Torelló

Mostra els detalls

Data:
abril 3
Hora:
17:00
Categoria d’Esdeveniment:

Santuari de Rocaprevera