Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

FESTA MAJOR

juliol 22 17:30 23:30

FESTA MAJOR 2022

  • A dos quarts de 6 de la tarda, a la plaça Verdaguer, PINTA LA FESTA amb l’Escola d’Arts Plàstiques de Torelló. Pintura per a nens i nenes. Cal dur roba que es pugui embrutar i gorra.
  • A les 8 del vespre, a la plaça Vella, PREGÓ de FESTA MAJOR, a càrrec de l’Agrupament Escolta i Guia Comte Jofre i Verge de Rocaprevera, i lliurament del premi del concurs de cartells de la Festa Major d’enguany.
  • A 2/4 de 10 del vespre, a la plaça Vella, VERSOTS a càrrec dels Diables del Ges, LA DANSA DE TORELLÓ, a càrrec del grup de Dansaires de la Vall del Ges, i BALL DELS VERDS a càrrec de l’esbart dansaire Els Trolls, amb música de Modus Parentis.
  • A continuació, CONCERT DE BALLS TRADICIONALS amb Modus Parentis.
  • A partir de les 12 de la nit, a la zona de darrere el pavelló, CONCERTS amb NØGEN (folk pop), LADILLA RUSA (pop i rumba catalana) i SIXTUS (versions). Hi haurà servei de sopar amb diferents furgoteques. Durant tota la nit, al costat de la barra, hi haurà un Punt Lila d’informació i suport a les agressions sexistes. (**)
  • A partir de les 12 de la nit, a la zona de darrere el pavelló, ZON@FONDU amb el col·lectiu SENSE SO’N. Actuaran ANDRÉ VICENZZO, HÉCTOR ENGLI i AITOR BAENA. (**)

(*) Coproducció del Grup Xarxa de Teatre Infantil de Torelló i Teatre Cirvianum

(**) Ho organitza: Deixebles de Sant Feliu

En cas de pluja, les activitats que tècnicament i logística ho permetin es traslladaran a la sala polivalent o a altres espais alternatius. S’avisarà a través de xarxes socials o d’altres mitjans de què es disposi.

Programació Festa Major 2022

Web: https://festamajortorello.cat/