Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

FESTA MAJOR

juliol 21 18:00 23:30

FESTA MAJOR 2022

  • A partir de les 6 de la tarda, a la plaça de la Vila, X PORRONADA INFANTIL amb espectacle d’animació infantil a càrrec de Melanie Màgia. Tot seguit, rua fins a la plaça de la Vila i bateig de la mainada a càrrec de Sant Feliu i de cinc Sant Feliuetes. (**)
  • A 2/4 de 8 del vespre, a la plaça de la Vila, arribada de la xaranga LA PORRONA FELIÇ i inici de la festa. (**)
  • A les 8 del vespre, a la plaça de la Vila, XXIX FESTA DEL BATRE I LA CIVADA. Gran “XUPINASSU”, lectura del pregó de Festa Major a càrrec de Sant Feliu i bateig des del balcó de la Casa de la Vila. Tot seguit, CERCAVILA pels carrers del poble amb música dels Deixebles PD, fins a la plaça Vella. Es convida els veïns a llençar aigua des dels balcons (però NO a la carrossa). (**)
  • A partir de les 9 del vespre, a la plaça de la Vila, SOPAR DEL VETERANOT. (**)
  • A partir de les 11 de la nit, a la plaça Vella, FESTA DE LA PORRONADA amb Deixebles PD, fins a l’hora d’anar a munyir. Durant tota la nit, al costat de la barra, hi haurà un Punt Lila d’informació i suport a les agressions sexistes. (**)

(*) Coproducció del Grup Xarxa de Teatre Infantil de Torelló i Teatre Cirvianum

(**) Ho organitza: Deixebles de Sant Feliu

En cas de pluja, les activitats que tècnicament i logística ho permetin es traslladaran a la sala polivalent o a altres espais alternatius. S’avisarà a través de xarxes socials o d’altres mitjans de què es disposi.

Programació Festa Major 2022

Web: https://festamajortorello.cat/