En Peyu, amb ‘L’il·lusionista’, enceta la temporada del Teatre Cirvianum

El Teatre Cirvianum estrena temporada amb la posada en escena, aquest diumenge a les 7 de la tarda, del nou espectacle d’en Peyu, ‘L’il·lusionista’. Serà una temporada curta però intensa, amb 18 espectacles, 13 dels quals teatrals i 5 musicals, amb noms destacats, com el mateix Peyu, Ramon Madaula, Àngels Gonyalons, Míriam Iscla, Beth o Joan Pera.

D’entre l’oferta teatral, destaquen propostes com ‘Buffalo Bill a Barcelona’, amb Ramon Madaula i la periodista Raquel Sans (2 d’octubre); ‘Una teràpia integral’, amb Abel Folk, Àngels Gonyalons i Roger Coma (6 de novembre); ‘Les bones intencions’, amb Míriam Iscla i Joan Negrié (26 de novembre); i ‘Màster xof’, amb Joan Pera (4 de desembre).

Pel que fa a la música, l’oferta és molt variada, des del concert de Beth ‘Natural women’ (9 d’octubre); fins a l’òpera de Mozart ‘Les noces de Fígaro’ amb la Camerata Lírica (16 d’octubre); o la proposta ‘Celeste canta Chavela’, a partir de la música de Chavela Vargas (5 de novembre). I tancarà la temporada el tradicional concert de Nadal, amb l’Orquestra Simfònica Harmonia (27 de desembre).

També hi haurà un espai per als espectacles km 0, amb reposicions de ‘Clito mestres’ de SSS… Teatre (24 de setembre) i ‘Aquella bogeria anomenada amor’ de Xarxa (15 d’octubre); així, com la coproducció de Teatres d’Osona ‘Fem l’última copa’ (1 d’octubre); o els treballs dels músics torellonencs Artur Surinyac i Eudald Palma (2 de desembre).

A mig camí del teatre i la música, La Cani-go! i Les Trésfou estrenaran ‘La nit del ritual’ (29 i 30 d’octubre), una versió actualitzada del compositor Xevi Capdevila de les músiques del Pullassu, celebració que el 2023 complirà 25 anys.

La programació del Cirvianum es completarà amb les propostes del grup Xarxa, ‘Les petites coses’ de Cia La Mecànica (23 d’octubre); i ‘La república dels contes’ de Jordi Font (13 de novembre).

En la presentació de la programació, el regidor de Cultura, Xevi Lozano, va insistir en la important oferta d’abonaments, que ja ofereixen importants des comptes a partir de dos espectacles. Els abonaments del Cirvianum van des del 25% de descompte per dos espectacles, en una escala creixent que arriba fins al 50% de descompte per la compra d’entrades de sis o més espectacles.