Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Els Reis de l’Orient faran una cavalcada més llarga per evitar aglomeracions

El dimecres 5 de gener, a partir de dos quarts de 7 de la tarda, Ses Majestats els Reis de l’Orient faran la seva tradicional visita a Torelló. Com que en les últimes setmanes la situació sanitària ha empitjorat, Melcior, Gaspar i Baltasar han previst fer una cavalcada més llarga de l’habitual i demanen als nens i nenes de Torelló i a les seves famílies que els rebin repartint-se per tot el recorregut, evitant aglomeracions.

Abans, des de dos quarts de 4 de la tarda, Ali-Ben-Saïd i els seus timbalers reials recorreran els carrers anunciant l’arribada dels Tres Reis. I de dos quarts de 4 a dos quarts de 6 de la tarda, encara es podran lliurar les últimes cartes als patges reials, a les parades instal·lades a la plaça de la Sardana, a la placeta d’en Pujol i a la plaça Joanot Martorell.

La Cavalcada Reial començarà pels volts de dos quarts de 7 de la tarda al carrer Canigó i avançarà per l’avinguda Generalitat, carrer del Pont, carrer Sant Miquel i plaça Nova, on finalitzarà. Des de l’escenari de la plaça, SS.MM. els Reis de l’Orient s’adreçaran a tots els infants de la vila.

D’acord amb la petició dels Reis de l’Orient i amb les mesures sanitàries de prevenció, es demana a la ciutadania seguir la cavalcada amb mascareta, repartint-se per tot el recorregut i evitant aglomeracions.