El Teatre Cirvianum presenta la nova temporada

Una temporada densa i de pes. Així va definir la programació del Teatre Cirvianum per als propers mesos el responsable de l’equipament, Pep Tines. Una temporada en la qual es combinaran espectacles de qualitat amb muntatges de ‘Km 0’.

La temporada s’obrirà aquest cap de setmana amb l’estrena d’una producció dels grups locals Loropardos i Nou 69 Teatre, ‘La venjança d’Ira Vamp’. Al llarg dels propers mesos passaran per l’escenari del Cirvianum propostes com ‘Travy’ de la família Pla; ‘Moonlight Serenade’ de Divinas; ‘Ouiea’ de Santi Carcasona; ‘Iaia’ de Mambo Project; ‘Jo bé, i tu?’ d’Osonament i Arnau Tordera; ‘Excalibur i altres històries d’animals morts’ d’Hermanas Picohueso; ‘Déjà vu’ de Manolo Alcántara; l’èxit ‘Classe’ amb Pol López, Carlota Olina i Pau Roca; ‘Fam’ de Les Impuxibles o la presentació de l’últim treball de Ferran Palau. I altres propostes locals com ‘Pòsters de músic’ de l’orquestra Cani-Go! o la reposició de ‘In the end’ del grup Xarxa.

El regidor de Cultura, Xevi Lozano, va destacar altres aspectes de millora de l’equipament, com ara l’adequació de la façana, amb un important rentat de cara i la instal·lació de cartelleres digitals, juntament amb les obres a l’espai de taquilla i la primera fase de la calefacció de la sala.

Dins les estratègies de captació de nous públics, s’han potenciat els abonaments, amb importants descomptes a partir de la compra d’entrades per a 2 espectacles.

Consulta la programació a la web del Teatre Cirvianum