El grup Xarxa presenta ‘In the end’, un muntatge sobre l’assetjament escolar

El Teatre Cirvianum acull aquest cap de setmana la reposició del muntatge de Xarxa Torelló, ‘In the end’. Aquest espectacle, que es va estrenar per la passada Festa Major, es podrà veure en una única funció, dissabte a les 8 del vespre.

L’assetjament escolar és un tipus de violència que emergeix i es manté en el si d’un grup. En aquest tipus d’assetjament, l’anomenat ‘bullying’, l’agressor exerceix una acció negativa, que es repeteix en el temps, amb la intenció de fer mal, imposant el seu poder físic, psicològic o social, mentre la víctima es troba aïllada i indefensa davant una situació que es repeteix en el temps i que es manté silenciada.

El grup Xarxa, a través del teatre i la dansa, explica la història de desenes de nois i noies que actualment són sotmesos al mateix calvari que el protagonista. És la història de la intolerància, la por, l’estupidesa i el silenci.

Jordi Torres dirigeix un nombrós elenc de joves intèrprets i ballarines, amb música d’Artur Surinyach, coreografies de Mireia Cervera, vestuari de Maria Àngels Pladevall i escenografia de Jordi Surinyach.