El grup Xarxa estrena dos espectacles per la Festa Major

Coincidint amb la Festa Major, el grup Xarxa ha preparat dos espectacles que s’estrenaran al Teatre Cirvianum al llarg dels propers dies. D’una banda, aquest primer cap de setmana es podrà veure ‘El fantasma del doctor Florit’; mentre que la setmana vinent es posarà en escena ‘Aquella bogeria anomenada amor’. Els dos muntatges són dirigits per Jordi Torres.

Per començar, ‘El fantasma del doctor Florit’ explica les aventures d’un grup de nens i nenes que van de colònies al Castle Rock, un castell del segle XIII reformat i ara es fa servir per a activitats culturals. Allà coneixeran una trista història: la del metge del baró Mac Therry, l’antic propietari del castell.

Els protagonistes d’aquest muntatge són els nens i nenes dels tallers de teatre i dansa, que organitza el grup Xarxa en conveni amb l’Ajuntament de Torelló. ‘El fantasma del doctor Florit’ es podrà veure dissabte 23 a les 20.30 h i diumenge 24 a les 18 h.

D’altra banda, la setmana vinent, divendres 29 a les 20.30 h i dissabte 30 a la mateixa hora, s’estrenarà ‘Aquella bogeria anomenada amor’, on l’adolescència, l’amistat, el primer amor, la passió, la rebel·lia, la diferència, esdevenen protagonistes.

Es tracta d’un recull de textos, amb els quals molts nois i noies poden sentir-se identificats, que composen l’espectacle. Els seus secrets, la seva vida, els conflictes més amagats, els seus somnis i les seves inquietuds. La música de Queen interpretada en directe acompanyarà als protagonistes en el relat d’allò que els passa pel cap i pel cos, en uns moments transcendentals de la seva vida.

La música va a càrrec d’Artur Surinyach, Arnau Vives, Aniol Surinyach i Artur Pàmies i les coreografies de Laia Raurell, juntament amb M. Àngels Pladevall (vestuari); Adrià Sala (il·luminació); Ivan Sancho (so); Alícia Campo (imatges); i Jordi Surinyach (escenografia).