El dimecres 4 de maig, visita de l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor

El dimecres 4 de maig torna la visita presencial de l’Oficina Mòbil d’Informació al Consumidor a Torelló. De 10.30 a 13 h del matí la trobareu instal·lada al començament del carrer Sant Miquel, a la parada de la policia local.

Aquesta oficina mòbil disposa de personal tècnic de Consum de la Diputació de Barcelona que atén els ciutadans sobre qüestions o dubtes relacionats en l’àmbit del consum, comerç, drets dels consumidors, compra i/o lloguer d’habitatges, serveis bancaris, vehicles, etiquetatge i garanties de productes, serveis post-venda, assegurances, viatges, etc.

D’altra banda, us recordem que l’Ajuntament de Torelló disposa d’un servei per fer d’intermediari entre les persones consumidores i la Diputació per a la gestió inicial dels tràmits. Aquest servei està operatiu cada dilluns de 12 a 14 h, a l’edifici de la Cooperativa (carrer Enric Prat de la Riba, 17; o bé telèfon 93 850 53 13). Així doncs, en aquest servei s’inicien les gestions que després continuarà el servei de la Diputació.

Per poder començar la gestió, cal portar documentació justificativa (contracte de serveis, tiquet de compra, albarà, rebut, factura, publicitat, certificat de garantia, etiqueta, instruccions d’ús…) que doni suport a la reclamació i les dades de l’empresa o persona contra qui es vol reclamar.