Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
El Consistori Infantil treballa en dos projectes per millorar el municipi

Aquest dimarts a la tarda va tenir lloc una nova sessió de treball del Consistori Infantil de Torelló, que aquest curs celebra les trobades en línia. Amb el regidor de Participació Ciutadana, Xevi Lozano, les regidores i regidors van exposar les aportacions de cada classe sobre idees per decorar les rotondes d’entrada al municipi. També van treballar una proposta per senyalitzar i donar informació bàsica d’espècies d’arbres que es poden trobar al municipi.

L’encàrrec que van rebre vol complementar el projecte que va fer el Consistori Infantil del curs 2018-2019, un estudi de l’arbrat del municipi i la confecció de dues rutes per visitar alguns dels exemplars més singulars. En aquest cas, es volen fer visibles alguns d’aquests arbres, senyalitzant-los amb fites informatives. Per això, les deu regidores i regidors tenen l’encàrrec de debatre i triar amb les seves escoles el lloc més adient per senyalitzar aquestes espècies.

A la part final de la sessió de treball, el regidor de Participació Ciutadana va explicar al Consistori Infantil l’estat en què es troba el procés de Pressupostos Participatius 2021 de Torelló.