El Consistori Infantil 2021-2022 celebra la sessió de cloenda

El Consistori Infantil de Torelló va celebrar, divendres passat al Teatre Cirvianum, l’acte de cloenda del curs 2021-2022. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde Marçal Ortuño i del regidor der Participació Ciutadana, Xevi Lozano, i amb l’assistència dels alumnes de 6è i 5è de Primària de les escoles de Torelló.

En el decurs de la sessió, els regidors i regidores van detallar la metodologia de treball del Consistori Infantil i van explicar els temes que han tractat en les reunions mensuals que han celebrat al llarg del curs. El representants del Consistori Infantil van consensuar una proposta per als pressupostos participatius; van participar en una dinàmica participativa sobre els valors dins del Pla Educatiu de Torelló; en el marc del Pla de Civisme, van proposar una activitat de làser tag per incloure en el programa d’accions per a recuperar la plaça Nova; van fer un treball d’anàlisi dels problemes de civisme i les eventuals solucions, que ha cristal·litzat en l’edició d’un flyer amb recomanacions sobre l’ús de patinets i sobre la problemàtica dels gossos; i finalment van votar una activitat per incloure en la programació de la Festa Major d’aquest any.

L’alcalde va agrair la feina feta pels regidors i regidores infantils i el regidor va engrescar l’alumnat de 5è a donar continuïtat al projecte del Consistori Infantil el curs vinent.