El 21 d’octubre es reprèn el projecte Dijous Saludables

Després de l’aturada obligada per la pandèmia, el dijous 21 d’octubre començarà una nova edició dels Dijous Saludables, un projecte conjunt de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) Vall del Ges i de les regidories de Benestar Social i Esports de l’Ajuntament de Torelló per promoure l’activitat física entre les persones que no acostumen a fer esport. Cada setmana, hi haurà les Caminades saludables i l’Espai Salut al Pavelló Municipal.

Es tracta d’un projecte transversal que va dirigit a un sector de la població que no acostuma a fer esport. Les activitats comencen el 21 d’octubre, i es portaran a terme cada dijous. D’una banda hi ha les Caminades saludables, que sortiran cada dijous a les 9.15 h des del Mercat Municipal i fins a les 11 del matí. Per aquestes caminades, que són suaus i assequibles per a tothom, no cal fer cap inscripció prèvia. Es recomana portar calçat i roba esportiva, aigua, gorra pel sol i protecció solar.

D’altra banda, al Pavelló Municipal hi haurà l’Espai Salut, una activitat dirigida de manteniment físic per aquelles persones que no puguin participar a les caminades. Les persones interessades s’han de dirigir al Pavelló, els dijous a les 9.15 h. Totes les activitats dels Dijous Saludables són gratuïtes.