El 14 de juliol, taller en línia sobre l’energia solar fotovoltaica

L’Oficina d’estalvi i eficiència energètica d’Osona nord, que dona servei als ajuntaments de Manlleu, Torelló, Sant Pere i Sant Vicenç, impulsa el 14 de juliol un segon taller formatiu en línia, en aquest cas per parlar de l’energia solar fotovoltaica. El taller es farà de 19 a 20 h, mitjançant la plataforma Zoom.

Per assistir virtualment al taller no cal fer cap inscripció prèvia, només s’ha d’anar directament a l’enllaç solarfv.torello.cat i connectar-se el dia i hora de la xerrada.

Al taller hi participarà el tècnic de l’Agència Local de l’Energia d’Osona, Gil Salvans, que parlarà del context actual, la transició energètica i la legislació i ajuts actuals. També hi intervindrà l’enginyer de l’Associació d’Instal·ladors de la Comarca d’Osona, Jordi Roquet, que mostrarà exemples pràctics d’una instal·lació i resoldrà dubtes freqüents. Finalment, l’enginyer de l’Ajuntament de Torelló, Joel Clusells, parlarà de la situació de l’energia solar fotovoltaica a Torelló i de les bonificacions que es poden obtenir.