Dimecres i divendres, jornades esportives escolars

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament torna a organitzar les jornades esportives escolars, amb el suport de diverses entitats esportives i els centres escolars de Torelló. Aquesta setmana es faran jornades esportives dimecres i divendres, en les quals participaran els cinc centres educatius de Primària de la població.

Així, dimecres 11 de maig, de 9 h a 13 h, es faran activitats de futbol, tennis i atletisme, amb el suport del Club Futbol Torelló, Club Atlètic Torelló o C.A.N.T i Club Tennis Torelló. I divendres 13 de maig de 9 h a 13 h, bàsquet, tennis taula i bitlles catalanes, amb la col·laboració del Club Bàsquet Torelló, Club Bitlles Catalanes Som i Serem del Ges i Club Tennis Taula Torelló.

Les jornades van adreçades a alumnes de 3er, tot i que aquest any, excepcionalment hi participaran també l’alumnat de 4rt de Primària atès que el curs passat no es van poder celebrar. Dimecres les activitats seran per la quitxalla de 4rt i divendres per la de 3er.

L’objectiu de la iniciativa és acostar els nens i nenes als esports que ofereixen els clubs del municipi, d’una manera lúdica.